Sport

MaxX wint SFB-Softbalclinic

MaxX wint SFB-Softbalclinic

Op maandag 5 november gaf Mark Kolner van MK Baseball and Softball uit Hengelo softbalclinics aan 7 klassen van MaxX praktijkonderwijs in Neede. Deze clinics zijn gewonnen door Paul Beks bij het Rad van Fortuin begeleid door de Sport Federatie Berkelland tijdens de bedrijvenborrel op de voorjaarskermis in Eibergen. Paul schonk namens Leussenkamp & Partners de clinics aan MaxX en afgelopen maandag was het eindelijk zover.

Mark liet de leerlingen in samenwerking met de vakleerkracht LO van MaxX in 3 vakken kennismaken met de basisbeginselen van softbal: het wegrennen/ontwijken van een tikker, het gooien van een softbal en vangen met de softbalhandschoenen. Vervolgens konden leerlingen gaan slaan met een knuppel waarbij tennisballen geschoten werden door een ballenschietmachine. De lessen werden afgesloten met spelletje softbal waarbij de leerlingen de geleerde technieken in de praktijk konden brengen.

klik hier voor het originele artikel

Sport

Meer in Sport

Jubileumtoernooi

berkellandjuni 25, 2019

Sponsortoernooi met Proef-eet festijn

berkellandjuni 25, 2019

Voetbaltoernooi voor vluchtelingen

berkellandjuni 25, 2019

Succesvolle eerste editie Achterhoekse Unieke Spelen

berkellandjuni 25, 2019

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL