Sport

Eerste vakantie-activiteit voor de wijksportgroepen in Berkelland

Eerste vakantie-activiteit voor de wijksportgroepen in Berkelland

Op dinsdag 23 oktober heeft de Folkloristische dansgroep “De Lebbenbruggedansers” een actieve en gezellige workshop verzorgd in het Andriessenhuis. De workshop was bedoeld voor alle wijksportgroepen van de Sport Federatie Berkelland(SFB) en de bewoners van het Andriessenhuis. Dit was een vervolg op een mooie samenwerking tussen Careaz J.W. Andriessen, de Lebbenbruggedansers en de SFB in 2017. De senioren konden lekker meewalsen op de stoel, meezingen met de liedjes en meedansen met o.a. de Hoksebarge. Al met al was het een gezellige morgen!

De SFB probeert zoveel mogelijk mensen (jong-oud) aan het bewegen te krijgen. Naast dat de SFB de mensen toe leidt naar verschillende sportverenigingen, biedt de SFB ook beweeguurtjes voor 65 plussers aan. Wekelijks zijn in Eibergen (het Whemerhof) , Borculo (Careaz J.W. Andriessen) en Ruurlo (het Hemminkhof) 50 senioren actief in de zogenoemde wijksportgroepen. Elke vakantie organiseert de SFB een activiteit voor alle wijksportgroepen samen. Elke vakantie een andere activiteit op een wisselende locatie in Berkelland. In de volgende vakantie, de voorjaarsvakantie, staat Tai Chi in Eibergen op de planning.

Wilt u meer informatie over het beweegaanbod in Berkelland, of heeft u een sport die u wilt promoten tijdens de wijksportgroepen?
Neemt u gerust contact op met:
Sport Federatie Berkelland
info@sportfederatieberkelland.nl
0545-476727

klik hier voor het originele artikel

Sport

Meer in Sport

Sportmodules deel 3 Assink P 12-2-19

berkellandfebruari 14, 2019

Rolstoelbasketbal MaxX 11-2-19

berkellandfebruari 12, 2019

Rolstoelbasketbal MaxX Onderwijs

berkellandfebruari 11, 2019

2e gezamenlijke sponsoravond Borculo 7-2-19

berkellandfebruari 9, 2019

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL