Sport

Zomervakantie-activiteiten

Zomervakantie-activiteiten

In de zomervakantie werken wij mee aan de Zomertoer Berkelland, een gezamenlijk initiatief van verschillende organisaties in Berkelland voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar.

We starten in de eerste week van de vakantie op maandagmiddag 16 juli met voetbal-bouncebal bij de Pannakooi op het Elbrink in Borculo. Deze activiteit organiseren we vervolgens ook in Ruurlo (19 juli), Eibergen (13 aug) en Neede (16 aug). Voor meer informatie, actuele aanvangstijden en locaties kijk op Facebook: Zomertoer Berkelland of neem contact op met Nicole van Vonno van de gemeente Berkelland: n.vanvonno@gemeenteberkelland.nl.

Op 16 juli start ook de Techniekweek die de SFB samen met Sp Neede organiseert. Ongeveer 60 kinderen hebben zich hiervoor opgegeven. Laatste dag is woensdag 18 juli. Veel plezier allemaal!

Van 23 juli tot en met 10 augustus hebben wij vakantie en is ons kantoor niet bereikbaar. Wij wensen u allen een fijne zomervakantie en zien elkaar weer in augustus wanneer de clubs en scholen weer van start gaan.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

DEO 1-EGVV 1: 1-2

berkellandseptember 24, 2018

Investering door én sponsoring voor DEO Moaten

berkellandseptember 24, 2018

DEO verliest eerste competitiewedstrijd van EGVV

berkellandseptember 24, 2018

Needse Sportweek 21-9-18

berkellandseptember 21, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL