Sport

Winst in Veenendaal Fysio Eibergen D1

Winst in Veenendaal Fysio Eibergen D1

FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG WINT OOK 2E WEDSTRIJD.
Zaterdag speelde FYSIO Eibergen Boemerang in Veenendaal tegen de ploeg met vermoedelijk de langste naam in deze competitie, Fysiotherapie-Scheepjeshof/VCV.
Ook nu was de start van het team uit Eibergen moeizaam. Het lukte niet om onder de servedruk van VCV uit te komen, waardoor de pass en de spelverdeling niet functioneerde. De set ging dan ook met 25-13 verloren. Maar inmiddels was FYSIO Eibergen warm gedraaid en dat merkten de dames uit Veenendaal direct. De 2e set ging verdiend met 25-17 naar Eibergen. In de 3e set waren de teams meer aan elkaar gewaagd, maar ook nu trok FYSIO Eibergen Boemerang aan het langste eind en werd deze set winnend afgesloten met 27-25.
In de 4e set was het een kwestie van pieken en dalen en hielden de teams elkaar in evenwicht, maar toch slaagde VCV erin deze set te winnen, 25-23 en dus een 5e set af te dwingen.
In de 5e en beslissende set maakte FYSIO Eibergen duidelijk dat alleen zij recht op de winst hadden en werd VCV met 15-7 geklopt.
Zaterdag 07 oktober spelen de dames thuis in de Pickerhal tegen Pegasus. De wedstrijd begint zoals gebruikelijk om 18.00 uur

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Trekkingsuitslag Grote club Actie 2017

berkellanddecember 16, 2017

Update velden Sportpark ’t Haantje

berkellanddecember 15, 2017

OVM DEO loop gaat zeker door

berkellanddecember 14, 2017

Donderdag 14 december: geen training

berkellanddecember 14, 2017

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL

Orgy