Sport

Wijziging aanvraagtermijn gemeentelijke subsidie

Wijziging aanvraagtermijn gemeentelijke subsidie

Bestuurders let op!
De gemeente Berkelland wijzigt de aanvraagtermijn voor de gemeentelijke subsidie. Was dit tot vorig jaar voor 1 oktober voor het jaar erop. Vanaf 2019 is het de bedoeling dat de aanvraag wordt ingediend tussen 1 januari en 31 maart van het subsidiejaar zelf.

Voor welke subsidies geldt de wijziging?
Voor subsidieaanvragen voor amateurkunst – zoals muziek, zang, dans, toneel-, dorpsböke, jeugd- en jongerenwerk, ouderenwerk, sport en vormings- en ontwikkelingswerk is de aanvraagtermijn gewijzigd.

Wat wijzigt er?
Tot nu toe moest de subsidie worden aangevraagd vóór 1 oktober van het jaar voorafgaande aan het subsidiejaar. Vanaf 2019 is het de bedoeling dat de aanvraag wordt ingediend in de periode van 1 januari tot en met 31 maart van het subsidiejaar zelf. Daarna kan de aanvraag snel worden beoordeeld en afgehandeld en hoeven aanvragers niet meer lang te wachten op de beschikking en uitbetaling. Aanvragen die nu al zijn ingediend, worden al wel beoordeeld, maar pas in de genoemde periode afgehandeld. Aanvragen die na 31 maart 2019 worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen.

Digitaal aanvragen
Voor het aanvragen van genoemde subsidies kan gebruik worden gemaakt van de E-dienst. Dit wil zeggen dat u uw subsidieformulier digitaal invult in een paar eenvoudige stappen. U vindt de E-dienst op www.gemeenteberkelland.nl. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen, neem dan contact op met Moniek Breukers, moniek@sportfederatieberkelland.nl.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Ga jij goed verlicht de wintermaanden in ?

berkellandoktober 12, 2018

DEO int contributie via Club Collect Nederland

berkellandoktober 11, 2018

DEO VR 1 verliest bij Reunie VR 1: 3-1

berkellandoktober 8, 2018

Week van de Scheidsrechter

berkellandoktober 5, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL