Sport

Vanaf nu inschrijven OVM DEO loop

Vanaf nu inschrijven OVM DEO loop

Op zaterdag 15 december vindt de jaarlijkse OVM DEO-loop weer plaats. Start en finish van de 38ste editie van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO aan de Platvoetsdijk te Borculo.

Echte crossloop op een nieuw parcours
Sinds 2016 zijn het parcours en de afstanden gewijzigd ten opzichte van de jaren daarvoor. De OVM DEO-loop is een echte crossloop met een uitdagend grotendeels onverhard parcours, slingerend over de bospaden en heidevelden in de Dijkhoek.

Speciaal voor kinderen is er de kidsrun van 1,5 km. Deze start om 13.00. De overige deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden, namelijk 4,6, 9,1 en 12,7 km. De start van deze afstanden is om 13.30. Start en finish van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO. Er zijn faciliteiten aanwezig voor omkleden en douchen en na afloop is er warme bouillon. Voor de deelnemende jeugd is er een leuke herinnering.

Online inschrijven
Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving zich vooraf inschrijven. Dit kan nu via een aparte website, www.inschrijven.nl. Daar kan men zich alleen inschrijven door ook inschrijfgeld te betalen. Lopers kunnen zich met een paar clicks direct al opgeven en hoeven op de dag zelf dan niet lang te wachten. Tevens kunnen ze de OVM DEO-loop zo tijdig in de agenda opnemen.
Alleen DEO-leden kunnen zich ook aanmelden via hun leiders. Leiders kunnen hun deelnemers doorgeven via mail, deoloop@vvdeo.nl via Whatsapp, telefonisch op 06-16916144 o.v.v. naam, afstand en team.
De DEO website biedt na afloop informatie voor de lopers. Zo worden de uitslagen van alle afstanden kort na afloop op internet geplaatst. Daarnaast zullen ook weer veel ‘actiefoto’s’ te vinden zijn op www.vvdeo.nl.

Automatische tijdsregistratie
Nieuw was in 2016 de automatische tijdsregistratie. Op de achterzijde van elk startnummer is een chip geïntegreerd welke bij start en finish met behulp van een detectiemat met antenne wordt uitgelezen. Vervolgens wordt dit automatisch omgezet in tijden. Met deze investering zijn tijden nog sneller beschikbaar.

Dit jaar is er weer extra parkeergelegenheid aan de andere kant van de Ruurloseweg bij Buitencentrum Kerkemeijer.

Met deze looproutes en –afstanden en het nieuwe tijdsysteem hopen de organisatoren van de OVM DEO-loop wederom de deelnemers een mooi evenement te kunnen bieden!

Klik hier voor het adres van de start (Google Maps).

Afstand(km) Inschrijfgeld(€) Starttijd
1,50 3,00 13.00 uur
4,60 5,50 13.30 uur
9,10 5,50 13.30 uur
12,7 5,50 13.30 uur

Deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving kunnen zich t.z.t. ook vooraf inschrijven.

Online inschrijven kan hier.

Voor meer informatie:
B. Dibbelink
deoloop@vvdeo.nl
0545-275911

kidsrun-4-6kilometer

deoloop-2016

Het bericht Vanaf nu inschrijven OVM DEO loop verscheen eerst op v.v. DEO.

klik hier voor het originele artikel

Sport

Meer in Sport

Ruim 100 voor-inschrijvingen OVM DEO loop

berkellanddecember 10, 2018

COOP nieuwe sponsor bij OVM-DEO loop 

berkellanddecember 9, 2018

Snerttraining DEO jeugd ter afsluiting najaarsseizoen

berkellanddecember 7, 2018

Hip Hop Assink Julianastraat Neede 6-12-18

berkellanddecember 6, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL