Sport

Start sportmodules Assink Neede Parallelweg

Start sportmodules Assink Neede Parallelweg

Gestopt met je sport / bij jouw sportvereniging?….. Via de sportmodules krijg je een nieuwe kans om een leuke sport te kiezen.

Leerlingen van het vierde jaar TL maken kennis met vier door hen gekozen sporten. Op maandag 30 oktober gingen de zogenaamde ‘sportmodules’ voor Het Assink Lyceum locatie Neede Parallelweg van start. De 90 VMBO TL leerlingen hebben de eerste keer een keuze gemaakt uit schermen door schermvereniging Surtout, zelfverdediging door Powerfulness, dans en fitness o.l.v. eigen docenten.

De groepen krijgen 2x een uur les op maandagochtend. Na deze eerste module volgen er nog eens drie. In totaal gaat het dit schooljaar om 4 perioden met 12 verschillende sporten van volleybal tot kickboksen en van survival tot basketbal, er is voor ieder wat wils. Per module kunnen leerlingen zich inschrijven voor een van de sporten. Zij krijgen dan 2 keer achter elkaar met dezelfde groep leerlingen van dezelfde trainer les. Op deze manier kan dieper op de stof worden ingegaan en krijgen leerlingen een goede indruk van de sport/vereniging.

In een aantal gevallen gaan leerlingen naar de accommodatie van de vereniging of organisatie Het is de bedoeling te laten zien hoe leuk sport kan zijn en dat er veel meer te doen is dan de sport waar ze vaak in het voorgezet onderwijs mee stoppen.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Ga jij goed verlicht de wintermaanden in ?

berkellandoktober 12, 2018

DEO int contributie via Club Collect Nederland

berkellandoktober 11, 2018

DEO VR 1 verliest bij Reunie VR 1: 3-1

berkellandoktober 8, 2018

Week van de Scheidsrechter

berkellandoktober 5, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL