Sport

Sportieve jaarafsluiting van VMBO Assink Neede

Sportieve jaarafsluiting van VMBO Assink Neede

Maandag 2 juli stonden de jaarlijkse sportdagen van Het Assink lyceum Parallelweg uit Neede in het teken van ‘Bike, run en step’ georganiseerd door de gymdocenten van Het Assink en de Sport Federatie Berkelland.

Ruim tweehonderdvijftig derdejaars vmbo-leerlingen legden op de wielerbaan van RTC de Stofwolk routes per mountainbike, per step en hardlopend af. Het parcours bestond uit 2,2 kilometer mountainbiken, een run van achthonderd meter en een route van 1,2 kilometer met de step over de wielerbaan. Een mooi, zonovergoten sportief evenement, waarbij leerlingen individueel aan de slag gingen.

Vrijdag 6 juli organiseren dezelfde gymdocenten de zogenaamde Zwembaddag op ‘t Vinkennest in Eibergen, een sportieve afsluiting van het schooljaar. Een grote opblaasstormbaan en een zogenaamde reuzebal, waarbij balans en evenwicht belangrijk is. In tegenstelling tot de ‘Bike, run en step’ doet de Zwembaddag een beroep op de vaardigheid ‘werken in teamverband’.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

DEO 1-EGVV 1: 1-2

berkellandseptember 24, 2018

Investering door én sponsoring voor DEO Moaten

berkellandseptember 24, 2018

DEO verliest eerste competitiewedstrijd van EGVV

berkellandseptember 24, 2018

Needse Sportweek 21-9-18

berkellandseptember 21, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL