Sport

Sp. Neede 1 – VV DEO 1

Sp. Neede 1 – VV DEO 1

Na het terechte verlies in en tegen Meddo mogen onze jongens nog 3 zondagen aan de bak in 2017. Deze drie wedstrijden moeten gewonnen worden om mee te blijven doen om het kampioenschap. Rietmolen speelt tegen Meddo vandaag, dus ook daar worden punten verspeeld / gewonnen.

Wat kunnen we zeggen over voetbalvereniging Dijkhoek en Omstreken. Sinds een paar jaar een grote aanwas van jeugdspelers en een vereniging die leeft in alle facetten. Ook vorig jaar speelden zij in de 5e klasse en hebben we twee lastige potjes tegen hen gespeeld. Op dit moment kan DEO misschien nog niet brengen wat ze vorig jaar brachten, maar onze jongens zijn gewaarschuwd, ook DEO wil meedoen om de prijzen en zal derhalve alles in het werk stellen om op sportpark ’t Haantje punten te pakken. Ze staan ( op het moment van schrijven ) op de 6e plek in 5B, na winst bij de Hoeve, een nederlaag tegen Bredevoort speelden ze gelijk tegen Delden, een van de kampioenskandidaten, dus onze heren zijn gewaarschuwd. Op hun sportcomplex aan de Platvoetdijk speelt DEO met 4 heren seniorenteams en 2 dames team op de zondagen. Op de zaterdagen spelen ze met 4 junioren en 16 pupillen teams.

Inmiddels zijn de 1e kampioenen ook bekend bij Sportclub, zowel de 35+ als de 45+ zijn kampioen geworden in hun klasse. Heren vanaf deze kant van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

Heren spelers en technische staf heel veel succes en voor u als toeschouwer en liefhebber, veel voetbal kijk plezier vanmiddag

Sponsor van de week is: KMG Neede

Balsponsor is EIKI Winkelinterieurs

Pupil van de week is Guido Lammersen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Ga jij goed verlicht de wintermaanden in ?

berkellandoktober 12, 2018

DEO int contributie via Club Collect Nederland

berkellandoktober 11, 2018

DEO VR 1 verliest bij Reunie VR 1: 3-1

berkellandoktober 8, 2018

Week van de Scheidsrechter

berkellandoktober 5, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL