Sport

OVM wordt hoofdsponsor DEO-loop

OVM wordt hoofdsponsor DEO-loop

Borculo – De samenwerking tussen OVM en v.v. DEO wordt verder uitgebreid. Naast dat OVM al geruime tijd shirtsponsor bij de jeugd is, verbindt OVM zich voor de komende 4 jaar ook als hoofdsponsor en naamgever aan de DEO-loop. Vanaf dit jaar zal de traditionele crossloop dan ook de naam OVM-DEO-loop dragen.

Met het vinden van een hoofdsponsor voor de crossloop in december ziet de organisatie kans om de loop verder te professionaliseren.

‘Voor OVM is dit een mooie kans om zichtbaar te zijn bij een sportief evenement waarbij de deelnemers uit de hele regio komen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij’, aldus Noud Smit van OVM.

Bas Dibbelink van de organisatie van de OVM-DEO-loop vult hierop aan: ‘voor ons betekent dit dat we onze mooie crossloop blijvend kunnen verbeteren, onder meer door een automatische tijdsregistratie. We zijn dan ook erg blij met de verbintenis met OVM’.

De voorbereiding voor de crossloop op zaterdag 16 december zijn inmiddels in volle gang. Ook dit jaar kan er weer op verschillende afstanden worden gestart: 1,5 kilometer voor de sportieve kids, 4.6, 9.1 en 12.7 km voor de volwassenen. Deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving kunnen zich ook vooraf online inschrijven via de website.

Online inschrijven kan hier.


Startnummer OVM DEO loop


Op de foto van links naar rechts Bas Dibbelink, Edwin Textor (beiden organisatie OVM-DEO-loop) en Noud Smit (commercieel directeur OVM)

Het bericht OVM wordt hoofdsponsor DEO-loop verscheen eerst op v.v. DEO.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Ga jij goed verlicht de wintermaanden in ?

berkellandoktober 12, 2018

DEO int contributie via Club Collect Nederland

berkellandoktober 11, 2018

DEO VR 1 verliest bij Reunie VR 1: 3-1

berkellandoktober 8, 2018

Week van de Scheidsrechter

berkellandoktober 5, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL