Sport

Op naar een gezonde(re) sportkantine

Op naar een gezonde(re) sportkantine

Een van de thema’s bij het voetbaloverleg van 5 februari j.l. was de gezonde sportkantine. De SFB had Desire Holstege van Team:Fit uitgenodigd om met de aanwezige clubs hierover van gedachten te wisselen. Team:Fit is een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) en ondersteunt clubs bij het gezonder maken van sportkantines.

Hoe gaat het in zijn werk? Meld je vereniging aan bij Team:Fit. Een Team:Fit coach helpt met het opstellen van realistische doelen en een concreet actieplan. Vervolgens wordt via een 5 stappen plan getracht om het kantineaanbod gezonder te maken.

Het thema ‘gezonde sportkantine’ speelt natuurlijk bij meer clubs dan alleen voetbal een rol. De presentatie van 5 februari is hier te downloaden. Bent u geïnteresseerd in het gezonder maken van uw sportkantine of wilt u meer info? Neem contact op met de SFB of rechtstreeks met Team:Fit. Meer informatie is ook te vinden op www.teamfit.nl.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Huldiging DEO jubilarissen tijdens nieuwjaarsreceptie

berkellandaugustus 11, 2018

Jan Meslandbokaal 2018

berkellandaugustus 11, 2018

Start trainingen DEO jeugd

berkellandaugustus 3, 2018

DEO 1 ingedeeld in ‘Twentse’ bekerpoule

berkellandaugustus 1, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL