Sport

Op naar een gezonde(re) sportkantine

Op naar een gezonde(re) sportkantine

Een van de thema’s bij het voetbaloverleg van 5 februari j.l. was de gezonde sportkantine. De SFB had Desire Holstege van Team:Fit uitgenodigd om met de aanwezige clubs hierover van gedachten te wisselen. Team:Fit is een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) en ondersteunt clubs bij het gezonder maken van sportkantines.

Hoe gaat het in zijn werk? Meld je vereniging aan bij Team:Fit. Een Team:Fit coach helpt met het opstellen van realistische doelen en een concreet actieplan. Vervolgens wordt via een 5 stappen plan getracht om het kantineaanbod gezonder te maken.

Het thema ‘gezonde sportkantine’ speelt natuurlijk bij meer clubs dan alleen voetbal een rol. De presentatie van 5 februari is hier te downloaden. Bent u geïnteresseerd in het gezonder maken van uw sportkantine of wilt u meer info? Neem contact op met de SFB of rechtstreeks met Team:Fit. Meer informatie is ook te vinden op www.teamfit.nl.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Ga jij goed verlicht de wintermaanden in ?

berkellandoktober 12, 2018

DEO int contributie via Club Collect Nederland

berkellandoktober 11, 2018

DEO VR 1 verliest bij Reunie VR 1: 3-1

berkellandoktober 8, 2018

Week van de Scheidsrechter

berkellandoktober 5, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL