Sport

Oefenwedstrijd Fysio Eibergen D1

Oefenwedstrijd Fysio Eibergen D1

FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG oefent tegen Halley Wehl.
Als gevolg van de herfstvakantie ligt de competitie stil en dat was voor trainer/coach Tim ten Pas om een oefenwedstrijd te plannen tegen een goede tegenstander. Donderdagavond, 19 oktober werd in de Pickerhal tegen Halley uit Wehl gespeeld. Het jonge team uit Wehl staat in de 3e divisie met 2 andere ploegen op de 1e plaats en de doelstelling is duidelijk, de ploeg wil aan het eind van het seizoen 2017/2018 promoveren naar de 2e divisie.
In de 1e set startte Tim met de nieuwe speelsters, Suzanne ter Horst en Lotte Wassink. FYSIO Eibergen zette Halley direct onder druk met een goede serve en gevarieerd aanvalsspel. Vooral de lastige serve van Suzanne ter Horst was moeilijk te controleren en de set ging dan ook makkelijk met 25-17 naar Eibergen.
De 2e set vertoonde een andere beeld, Halley kreeg grip op de wedstrijd en serve liet te wensen over. De ploegen hielden elkaar in evenwicht, vooral ook door eigen fouten. Lotte Wassink handhaafde zich goed, met goed verdedigend werd en goede geplaatste aanvallen. Toch ging de winst naar Halley met 23-25.
In de 3e set, met Inge Hummelink als spelverdeelster veranderde het spelbeeld niet erg. Ook nu bleef de stand tot 17-18 in evenwicht, maar toen liep Halley opeens weg. Op de stand van 17-23 kwam Inge Hummelink aan serve en zij slaagde erin Halley onder druk te zetten waardoor FYSIO Eibergen punt voor punt dichter bij kroop. De winst bleef met 25-23 in Eibergen.
In de 4e een herhaling van zetten en ploegen die elkaar in evenwicht houden. Goede rally’s werden afgewisseld met foutballen over en weer. Toch liep FYSIO Eibergen-Boemerang steeds achter de feiten aan Time outs van Tim ten Pas konden het tij ook niet keren en uiteindelijk won Halley de 4e set met 24-26.
Conclusie van Tim een nuttige oefenwedstrijd waarbij alle speelsters van FYSIO Eibergen speeltijd hebben gekregen.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Ga jij goed verlicht de wintermaanden in ?

berkellandoktober 12, 2018

DEO int contributie via Club Collect Nederland

berkellandoktober 11, 2018

DEO VR 1 verliest bij Reunie VR 1: 3-1

berkellandoktober 8, 2018

Week van de Scheidsrechter

berkellandoktober 5, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL