Sport

Laatste kans voor inschrijving Clubvoetbaldagen

Laatste kans voor inschrijving Clubvoetbaldagen

REMINDER:
Wat wordt het genieten volgende week, de clubvoetbaldagen bij DEO! De weergoden zijn ons in de herfstvakantie van 18 t/m 20 oktober, zoals het er nu uitziet, zeer gunstig gestemd.
Mooie ‘na-zomerse’ temperaturen, ideale omstandigheden om je zoon of dochter 3 dagen te laten voetballen! Geef je op via de open inschrijving nu het nog kan: https://www.clubvoetbaldagen.nl/inschrijven-vvdeo/
De inschrijving loopt nog t/m 11 oktober, wees er dus snel bij want vol=vol!

Wil jij ook lekker blijven voetballen in de herfstvakantie? Van 18 t/m 20 oktober vinden drie te gekke voetbaldagen plaats voor voetballers van 6 t/m 13 jaar. De Clubvoetbaldagen staan garant voor uitdagende nieuwe trainingen en gave spelvormen en dat allemaal het sportcomplex van v.v. DEO!

Compleet verzorgd voetbalevenement
Naast de twee keer 2 uur voetbaltraining per dag ontvang je ook het officiële Clubvoetbaldagen tenue, vaantje, certificaat en maak je kans op mooie voetbalprijzen. En iedere dag staat er een lekkere lunch voor je klaar. Er is opvang tussen 9.00-17.00 uur. Je slaapt lekker in je eigen bed.

Iedereen mag meedoen
Om in te schrijven voor de voetbaldagen hoef je geen lid te zijn van onze vereniging. Nodig dus gerust al je voetbalvrienden en vriendinnen uit en kom samen lekker voetballen! Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang en meld je aan via https://www.clubvoetbaldagen.nl/inschrijven-vvdeo/

Tot de herfstvakantie!

Met sportieve groet,

v.v. DEO

Pssst, wist je dat je ook je eigen naam op je voetbalshirt kan laten drukken, hoe gaaf is dat?

KLIK HIER om je direct in te schrijven

Clubvoetbaldagen is het regionale voetbalfeest in jouw herfstvakantie. Natuurlijk wordt er heel veel gevoetbald, nieuwe schijnbewegingen geleerd maar vooral veel plezier gemaakt. Je slaapt iedere avond gewoon lekker in je eigen bed.

Open inschrijving regio Borculo
Elke jonge voetballer kan meedoen. Je voetbalmaten uit de buurt, van school of van je club kom je hier tegen of gaan misschien al met je mee. Je traint in een team van ± 12 spelers maar de supergave animatie doe je met alle trainingsgroepen samen. Je hoeft geen lid te zijn van v.v. DEO om in te schrijven!

Training die je plezier geeft
Met de speciale techniekoefeningen vergroot je direct je balvaardigheid. Op de Braziliaanse dag leer je o.a de Neymar-move en op de Spaanse dag ga je acties maken als Iniesta. Ook doe je mee aan het spannende landentoernooi, zijn er leuke FUN-onderdelen en kan je in de 7-kamp al je voetbalskills laten zien. Je krijgt zo de beste combinatie van voetbal en plezier.

Elke dag is weer spannend en nieuw
Word jij de winnaar van de penaltybokaal? Of ga jij naar huis met de hoofdprijs in de superbingo? Naast het voetbal dus veel kans op te gekke prijzen. En van de lunch maken we natuurlijk een heel gezellig feestje. Reken daar maar op.

En…. het unieke Clubvoetbaldagentenue is van jou
Zo geniet je nog lang na van al het leuks. Ook ontvang je nog een vaantje en het officiële certificaat. Leuk voor aan de muur…

Sportieve, leuke en veilige opvang
Je bent de hele dag welkom want tussen 9.00 en 17.00 uur is er opvang bij v.v. DEO. Best lekker voor je ouders. Kunnen ze even wat anders plannen…

Voor meer info kijk op de DEO pagina van Clubvoetbaldagen:

Het bericht Laatste kans voor inschrijving Clubvoetbaldagen verscheen eerst op v.v. DEO.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Competitie indeling 2018/2019

berkellandjuli 14, 2018

Reactie Arno Knapen op de competitie indeling

berkellandjuli 13, 2018

DEO JO17 klust voor internationaal voetbaltoernooi

berkellandjuli 13, 2018

Voorlopige competitie indeling Reünie 1 en Vrouwen 1

berkellandjuli 13, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL