Sport

Heren recreanten Boemerang zoeken nieuw bloed

Heren recreanten Boemerang zoeken nieuw bloed

HEREN RECREANTEN BOEMERANG ZOEKEN NIEUW BLOED.
Elke donderdagavond, zo rond half negen ’s-avonds, komen ze tevoorschijn. Het zijn de mannen, die lid zijn van de heren recreanten groep van Volleybalvereniging Boemerang. Zij zijn op weg naar hun wekelijkse trainingsavond in de sporthal De Picker.
Daar wacht hun trainer, Martin Heutinck om ze te onderwerpen aan een lekkere inspannende training. Martin, zelf inmiddels 66 jaar, is al ruim 26 jaar trainer van deze groep en hij beleeft nog elke week veel plezier om met deze mannen te werken. “Het komt”, zegt hij, omdat het zo’n lekkere fanatieke en betrouwbare groep is. Ze zijn er bijna allemaal altijd en dat is echt wel bijzonder. “ De jongste van de groep is 52 en de oudste 68. Een aantal van hen heeft vroeger in een van de Boemerang heren teams competitie gespeeld, anderen komen zo van de camping of het dorpspleintje, maar allen willen nog lekker een balletje spelen”.
Het gaat er natuurlijk NIET meer zo snel aan toe als vroeger, maar de mannen zijn fanatiek bezig en willen vooral niet van elkaar verliezen. Elke training bouwt Martin zorgvuldig op, eerst wat conditiewerk en dan met de bal aan de gang. Dan volgen de bekende trainingsvormen, onderhands, bovenhands, met twee man met drie man en natuurlijk aanvallen, want wat er nu leuker dan een bal lekker hard binnen te knallen.
De heren nemen jaarlijks deel aan de NEVOBO-recreanten toernooien en ook daar gaat er vaak stevig aan toe.
Martin kijkt toch wat bezorgd naar de nabije toekomst. “We hebben toch wel wat nieuwe en wat jongere mannen nodig, want deze groep komt toch wel langzamer hand op leeftijd”. Natuurlijk wijst hij erop dat de meeste trainingen afgesloten worden met een goede derde helft in de kantine. Dus geïnteresseerden zijn van harte welkom op de trainingsavond, elke donderdag vanaf 21.00 uur in de Pickerhal.
Tot slot merkte Martin op dat hij trainer is geweest van de meisjes B bij Revoc in Rekken en dat hij daar een jonge Roeyel Koldeweij onder zijn hoede had. Roeyel is nu een van de steunpilaren in het team van FYSIO Eibergen-Boemerang.

Dit bericht zal niet in het Achterhoeks nieuws verschijnen, aangezien het geen actuele nieuwswaarde heeft.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Ga jij goed verlicht de wintermaanden in ?

berkellandoktober 12, 2018

DEO int contributie via Club Collect Nederland

berkellandoktober 11, 2018

DEO VR 1 verliest bij Reunie VR 1: 3-1

berkellandoktober 8, 2018

Week van de Scheidsrechter

berkellandoktober 5, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL