Sport

Hart voor de Achterhoek

Hart voor de Achterhoek

Jouw stem is geld waard!

Sportclub Neede doet mee aan de Rabobank actie; Hart voor de Achterhoek. Van 22 mei t/m 6 juni kunnen leden van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek stemmen op de vereniging en stichting die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard en daarvoor hebben wij jouw hulp nodig.

Kom in actie en steun onze club!

Ken jij mensen die lid zijn van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen tussen 22 mei en 6 juni hun stem laat uitbrengen op onze club. Dus kom in actie en vraag hen op ons te stemmen!

Hart voor de Achterhoek:€ 400.000,- voor verenigingen en stichtingen

Via Hart voor de Achterhoek stelt Rabobank Noord- en Oost Achterhoek een bedrag van €400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren. De leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen. Leden kunnen maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard! Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld er verdien kan worden voor onze vereniging.

Lidmaatschap van de Rabobank

Een klant van de Rabobank is niet per definitie lid. Iedere klant van Rabobank Noord- en Oost Achterhoek die 16 jaar of ouder is, kan lid worden van de bank. Alle leden die op 1 april 2018 lid zijn van de bank mogen meestemmen. Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap op www.rabobank.nl/noa.

Kom in actie en Steun Sportclub Neede!

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Ga jij goed verlicht de wintermaanden in ?

berkellandoktober 12, 2018

DEO int contributie via Club Collect Nederland

berkellandoktober 11, 2018

DEO VR 1 verliest bij Reunie VR 1: 3-1

berkellandoktober 8, 2018

Week van de Scheidsrechter

berkellandoktober 5, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL