Sport

FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG VERLIEST MET 3-1 IN ROSSUM

FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG VERLIEST MET 3-1 IN ROSSUM

FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG VERLIEST MET 3-1 IN ROSSUM.
In een veel te koude hal in Rossum kwam FYSIO Eibergen in de 1e set absoluut niet op stoom. Al snel keek de ploeg tegen een achterstand aan en lukte het niet om het gat te dichten. Het spel oogde onsamenhangend en Rossstar hield de druk hoog, de set werd maar liefst 25-13 verloren.
In de 2e set richtte de ploeg echter de rug en kwam beter in haar spel. De onderlinge communicatie klopte en Rossstar werd het vuur aan de schenen gelegd. Toch ging de set jammer genoeg met 25-23 verloren.
Echter het gevoel was terug bij de speelsters uit Eibergen en een kou kleumende bank en toeschouwers zagen dan ook dat de rollen omgedraaid waren. Nu was Rossstar de onderliggende partij en wist FYSIO Eibergen de set met 25-19 te winnen.
In de 4e set hielden de ploegen tot 20-20 elkaar in evenwicht, maar weer door een aantal persoonlijke fouten liep Rossstar in de eindfase weg en was de voorsprong te groot om nog gedicht te worden, waardoor Rossstar de set met 25-20 en dus de winst met 3-1 naar zich toe trok.
Volgende week speelt FYSIO Eibergen-Boemerang een thuiswedstrijd. Om 18.00 uur is de tegenstander KAP Makelaardij/SSS uit Barneveld. Dit team staat 7e, met 2 punten meer dan FYSIO, dus het beloofd een spannende strijd te worden.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Competitie indeling 2018/2019

berkellandjuli 14, 2018

Reactie Arno Knapen op de competitie indeling

berkellandjuli 13, 2018

DEO JO17 klust voor internationaal voetbaltoernooi

berkellandjuli 13, 2018

Voorlopige competitie indeling Reünie 1 en Vrouwen 1

berkellandjuli 13, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL