Sport

Fysio Eibergen Boemerang D1 wedstrijdverslag 11 nov.

Fysio Eibergen Boemerang D1 wedstrijdverslag 11 nov.

Helaas zijn we na twee nederlagen op een rij gedaald naar positie 6, met 17 punten uit 6 wedstrijden. Vorige week verloren we van de koploper, maar deze week gingen we er weer vol tegen aan om tegen Wevo wat meer punten te pakken. Helaas werd dit er maar 1 en wel direct de eerste set.
We hadden een erg goede start waarbij we veel servedruk hadden, een belangrijk wapen van ons. Ook ons blok / verdediging sloot goed aan op elkaar. Doordat we een voorsprong hadden, konden we de kleine dip in het midden van de set lijden. De eerste set wonnen we met 16-25.
Op naar de tweede set, hier gingen we minder goed van start. De persoonlijke foutenlast was in set 2 en 3 te hoog waardoor we onnodig punten weg gaven. Doordat we dat met elkaar niet onder controle kregen ontstonden er in beide sets wat irritaties. Dit kwam, uiteraard niet ten goede van ons spel. Gelukkig was het niet alleen maar negatief, we hebben ook ontzettend geknokt met z’n allen en toch de schouders er geprobeerd onder te zetten. Set 2 verloren we met 25-15 en set 3 verloren we met 25-16.
Dan de vierde set, deze set was de rust redelijk wedergekeerd. Samen gingen we er weer voor om er toch nog een extra punt uit te slepen en wellicht een 5e set. De setstand geeft ook aan dat we ten opzichte van de vorige sets beter hebben gespeeld, maar helaas verloren we deze met 25-22.
Een les voor ons allen, samen en ook ieder voor zich op zoek naar een oplossing wanneer de persoonlijke foutenlast te hoog is. We gaan we weer keihard aan werken de komende twee weken,want zaterdag aanstaande zijn we vrij. We zien jullie hopelijk bij onze volgende thuiswedstrijd op zaterdag 25 november om 18.00 uur in de Pickerhal.
Geschreven door: Fleur Wieggers (nr. 9)

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Ga jij goed verlicht de wintermaanden in ?

berkellandoktober 12, 2018

DEO int contributie via Club Collect Nederland

berkellandoktober 11, 2018

DEO VR 1 verliest bij Reunie VR 1: 3-1

berkellandoktober 8, 2018

Week van de Scheidsrechter

berkellandoktober 5, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL