Sport

EGVV 1-DEO 1: 4-1

EGVV 1-DEO 1: 4-1

Na de forse nederlaag uit bij Vosseveld (5-1) en de daaropvolgende klinkende overwinning op SP Haarlo (6-2), moest DEO het nu opnemen tegen EGVV uit Gelselaar.
EGVV was er op gebrand zijn de eerste overwinning van het seizoen te willen behalen na een gelijkspel in de eerste competitieronde en een 3-0 nederlaag tegen sp. Neede afgelopen week.
De wedstrijd werd in de eerste helft al beslist want bij rust stond er al 4-0 op het scorebord. In de tweede helft probeerde DEO het nog wel maar wist het maar 1x het net te vinden.
Eindstand 4-1. Doelpunt DEO: Roy Sonderen.

Sportpark De Benneker

Scheidsrechter: R.P. Piquard


Verslag website EGVV:
Na twee wedstrijden te hebben verloren telde vandaag alleen de 3 punten. Tegenstander deze dag was DEO. Onder toeziend oog van menig toeschouwer floot scheidsrechter Piquard om 14:00 uur voor het begin van de wedstrijd. Na 5 aftastende minuten waarin DEO een corner krijgt. Gaat bij EGVV het gas erop. Het is Jelle die na 6 minuten één van zijn vele rushes inzet langs de rechterkant en de bal goed voor krijgt, een verdediger probeert de bal nog weg te werken maar glijdt de bal in eigen doel.

Na deze goal blijft EGVV goed druk zetten en dat levert na 10 minuten de 2-0 op. Ronald word vrijgespeeld in de 16 meter en schiet de bal langs de keeper in het net. Nog binnen het half uur staat zelfs de 3-0 al op het scorebord. Dit keer is het Thomas die op aangeven van Ronald ook zijn goaltje mee pikt. Een paar minuten later is het DEO dat eigenlijk voor de eerste keer gevaarlijk wordt, een lange bal schiet door en de rechtsbuiten van DEO gaat op Dennis af die op zijn beurt rustig naar de bal blijft kijken en deze naast tikt. Na 32 minuten denkt Jelles wat Jelle aan de rechterkant doet kan ik ook wel aan de linkerkant. Na een paar 1-2tjes geeft Jelles de bal voor op de vrijstaande Jorn die op zijn beurt Ronald bereikt en de 4-0 binnenschiet.

Met 4-0 word dan ook de kleedkamer opgezocht. Onder het genot van een beker thee worden nog even de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet en kunnen we de aan de 2e helft beginnen.

Waarin je zou verwachten dat DEO alles op alles zet om een doelpunt te maken zijn na rust ook de beste kansen voor EGVV. Helaas worden deze niet benut waardoor her 4-0 blijft. Na 60 minuten spelen maakt DEO dan toch de goal. Het is de nummer 8 (Roy Sonderen) die de bal vrijspeelt en met een geplaatst schot Dennis weet te passeren. DEO kan hierna niet echt doordrukken, dit komt vooral doordat achterin en op het middenveld alle duels door EGVV gewonnen worden.. In de resterende minuten zijn er nog wel een aantal kansen voor EGVV maar gescoord wordt er niet meer.

Een verdiende 4-1 overwinning levert dan ook de eerste 3 punten op.

Het bericht EGVV 1-DEO 1: 4-1 verscheen eerst op v.v. DEO.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Competitie indeling 2018/2019

berkellandjuli 14, 2018

Reactie Arno Knapen op de competitie indeling

berkellandjuli 13, 2018

DEO JO17 klust voor internationaal voetbaltoernooi

berkellandjuli 13, 2018

Voorlopige competitie indeling Reünie 1 en Vrouwen 1

berkellandjuli 13, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL