Sport

Doelman Witteveen pakt strafschop tegen Delden: 2-2

Doelman Witteveen pakt strafschop tegen Delden: 2-2

Delden had meer balbezit maar DEO was minstens zo gevaarlijk als de bezoekers.
Doelman Stan Witteveeen van DEO pakte bij een 1-1 tussenstand een strafschop.
In de slotfase scoorde Huub Kornegoor vanuit de rebound de verdiende gelijkmaker.
(Bron: de Gelderlander)

Verslag website sv Delden:
SV Delden 1 heeft zondagmiddag 5 november een punt overgehouden aan de ontmoeting met DEO in Borculo. De ploeg van Wouter Kwakkenbos speelde met 2-2 gelijk en blijft hierdoor ongeslagen in de Vijfde Klasse B. De doelpunten werden eerlijk verdeeld over de twee helften. DEO kwam op voorsprong via Roy Sonderen maar via Sven Wold trok Delden de stand nog voor de rust gelijk. Sven Lutke Willink zette de bezoekers na de pauze op voorsprong. Deze stand bleef lang staan, maar uiteindelijk viel toch nog de gelijkmaker door Huub Kornegoor.

SV Delden kende een iets stroevere start dan de afgelopen wedstrijden en had het in de beginfse lastig met de thuisploeg. Na een kwartier spelen keken de blauw-gelen zelfs tegen een 1-0 achterstand aan. Hierna kwamen de bezoekers wat beter in de wedstrijd en gingen ze nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Hoewel de mogelijkheden er wel waren viel deze pas vlak voor de pauze. Sven Wold bekroonde zijn prachtige solo met een doepunt en zette SV Delden zo op 1-1. Bijna zorgde Sven Lutke Willink ervoor dat zijn elftal met een voorsprong kon gaan rusten, maar hij zag zijn inzet op de paal eindigen.

Na de pauze ging SV Delden door en kreeg het in de 53e minuut een prima kans op de 1-2. De toegekende strafschop werd echter gekeerd en zo bleef de stand gelijk. Een paar minuten later was het echter wel raak via Sven Lutke Willink. In het restant van de tweede helft kregen de bezoekers nog een aantal goede kansen om de wedstrijd te beslissen, maar er werd niet gescoord. In de 82e minuut werd SV Delden hiervoor afgerekend en bracht DEO de gelijkmaker op het scorebord. SV Delden was hierna niet meer in staat alsnog de zege te grijpen. Eindstand: 2-2.
(voor meer foto’s zie website sv Delden: klik hier)

Het bericht Doelman Witteveen pakt strafschop tegen Delden: 2-2 verscheen eerst op v.v. DEO.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Ga jij goed verlicht de wintermaanden in ?

berkellandoktober 12, 2018

DEO int contributie via Club Collect Nederland

berkellandoktober 11, 2018

DEO VR 1 verliest bij Reunie VR 1: 3-1

berkellandoktober 8, 2018

Week van de Scheidsrechter

berkellandoktober 5, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL