Sport

DEO 1-EGVV 1: 1-2

DEO 1-EGVV 1: 1-2

Linkerspits Mark Tackenkamp (36) van DEO is nog steeds erg snel. Vooral in de eerste helft van het thuisduel tegen EGVV maakte hij veelvuldig gebruik van zijn vlugheid. Zijn inbreng kon echter niet verhinderen dat zijn team met 1-2 verloor van de ploeg uit Gelselaar.
Gaan als de brandweer is een toespeling op de opleiding die Mark Tackenkamp momenteel volgt. ,,Gezien mijn leeftijd moest het nu gebeuren. Ik heb altijd al bij de (vrijwillige) brandweer gewild en nu kreeg ik de kans. Ben inmiddels met de tweejarige opleiding bezig en daarna mag ik volledig meedraaien met het korps hier in Borculo. Ik heb met de trainer goede afspraken kunnen maken en kan volstaan met eenmaal trainen per week. Ik hoop dat dit voldoende is voor mijn inbreng in het elftal.” Tackenkamp is nog steeds helemaal weg van het spelletje. ,,Als ik fit blijf wil ik doorgaan tot mijn 40e.” Toen in de tweede helft een diepe bal van een DEO-verdediger wel erg hard werd aangespeeld, voegde hij zijn ploeggenoot toe: ,,Wat denk je maat, ik ben geen 18 meer.”
EGVV-trainer Tim Kollen was in zijn nopjes met de winst. ,,Heel fijn, het is lang geleden dat we een eerste competitiewedstrijd hebben gewonnen. Ik denk dat de winst op basis van de tweede helft verdiend is. In de beginfase was ons spel te onnauwkeurig. De 1-1 viel net op een moment dat ik een verdediger eruit wilde halen en een spits bijzetten.”

5B: DEO – EGVV 1-2 (0-0).
48. Mark Tackenkamp 1-0, 72. Jelle Klein Braskamp 1-1, 87. Matthias Hilhorst 1-2.
(Bron: De Stentor)

Het bericht DEO 1-EGVV 1: 1-2 verscheen eerst op v.v. DEO.

klik hier voor het originele artikel

Sport

Meer in Sport

Schoolbasketbaltoernooi Eibergen 12-12-18

berkellanddecember 12, 2018

Ruim 100 voor-inschrijvingen OVM DEO loop

berkellanddecember 10, 2018

COOP nieuwe sponsor bij OVM-DEO loop 

berkellanddecember 9, 2018

Snerttraining DEO jeugd ter afsluiting najaarsseizoen

berkellanddecember 7, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL