Nieuws

De plannen

De plannen

In januari 2017 zijn de definitieve plannen per werkgroep gepresenteerd. De belangrijkste speerpunten uit deze plannen zijn op de pagina Organisatie. De totale doorlooptijd van het project is drie jaar, van 2017 tot en met 2020. Het is opgeknipt in vier fases:

  1. 2017 – Aanleg parkeerplaatsen voormalige terrein Kiffen en herinrichting parkeerterrein aan de Nieuwsstraatzijde. De parkeerplaats bij de Jumbo aan de Nieuwstraatzijde wordt uitgebreid met circa 18 parkeerplaatsen. Om ruimte voor deze parkeerplaatsen te creëren is het nodig dat de hele parkeerplaats opnieuw ingericht wordt. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd zodat de bereikbaarheid van de omliggende panden gewaarborgd blijft.
  2. JW Hagemanstraat en eerste deel Grotestraat (2018)
  3. Tweede deel Grotestraat, Hagen, Kerkstraat (2019)
  4. Brink, Kluivergang (2020)

De wens is om de uitvoering zoveel mogelijk in de zomerperiode te laten plaatsvinden. De werkzaamheden voor 2017 uitgezonderd, wordt er voor elke fase samen met omwonenden en belanghebbenden een plan gemaakt. De uitkomsten van de werkgroepen dienen daarvoor als basis. Bovenstaande planning is natuurlijk erg grof. Daarom is er een tijdlijn waarin de belangrijkste mijlpalen staan van de verbouwing. Deze tijdlijn wordt geüpdate naar mate de details van de verbouwing bekend zijn.Type blog: inEibergen vernieuwtDatum: maandag, april 23, 2018 – 13:45klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Nieuws

Meer in Nieuws

St. Norbertschule bezoekt Marke Mallem

berkellandoktober 12, 2018

Kleine stagnatie beheer Stokkerweg

berkellandseptember 5, 2018

Berkelfestival 2018

berkellandjuli 14, 2018

Expositie ‘Waar stond jouw wiegje’ 7 juli t/m 7 september

berkellandjuli 11, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL