Sport

Bijeenkomst Selectie 2018/2019

Bijeenkomst Selectie 2018/2019

Donderdagavond, 28-06, was er een bijeenkomst van de selectie voor het seizoen 2018/2019, bij hoofdsponsor Elite B.V..

Team manager van Neede 1, Bas de Wit, opende de bijeenkomst en heette iedereen van harte welkom. Daarna gaf hij het woord aan Robert Niemeijer, een van de directie leden van Elite BV. Hij vertelde een mooi verhaal over het ontstaan van het bedrijf en hoe zij in Neede zijn gekomen. Bas vertelde een en ander over de ontwikkelingen bij Sportclub op het gebied Club.Totaal, spelervolgsysteem en video-analyse. En er werd een hagelnieuw trainingstenue onthuld!

Vervolgens kwamen de heren trainers, André Voortman (trainer Neede 2) en William Krabbenborg (hoofdtrainer) aan het woord. Beiden stelden zich voor en lieten vast merken dat er e.e.a. verwacht gaat worden van de selectiespelers! Eerste opdracht: Fit aan de aftrap verschijnen op zondag 12 augustus (eerste training).

Tot slot deed Jeroen Ketterïng het programma van het 100 jarig bestaan van onze vereniging in 2019 uit de doeken. Bas de Wit slot het officiële gedeelte af en bedankte Sandra en Robert voor deze avond en bood hun een kleine attentie aan. De avond werd afgesloten met een drankje en natuurlijk met de lekkere snacks van Elite.

meer foto’s in de multimedia….

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

DEO 1-EGVV 1: 1-2

berkellandseptember 24, 2018

Investering door én sponsoring voor DEO Moaten

berkellandseptember 24, 2018

DEO verliest eerste competitiewedstrijd van EGVV

berkellandseptember 24, 2018

Needse Sportweek 21-9-18

berkellandseptember 21, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL