Sport

4-0 Winst Fysio Eibergen

4-0 Winst Fysio Eibergen

FYSIO EIBERGEN BOEMERANG wint met 4-0
Pegasus, het gevleugelde paard geboren uit de liefde tussen Medusa en Poseidon werd in Eibergen overwonnen door de Boemerang. Het lijkt op een Grieks drama, maar het was een volleybalwedstrijd tussen de dames van FYSIO Eibergen Boemerang en Pegasus uit Nijmegen.
Vanaf de start maakte de ploeg uit Eibergen de dienst uit. Goede servedruk, gevarieerde aanvallen en blokacties zorgden ervoor dat Pegasus de fouten maakte en FYSIO Eibergen Boemerang de punten binnen haalde en met 25-18 de 1e set won.
Het risico van een tegenstander als Pegasus is, dat je als team mee gaat met in het spel van je opponent. Prompt gebeurde dat in de 2e set. Over en weer werden fouten gemaakt en FYSIO Eibergen kon niet los komen van de Nijmeegse meiden. Suzanne ter Horst zorgde met haar lastige serve ervoor dat de wedstrijd kantelde. Met een paar goede smashes van Marit Pasman werd ook deze set gewonnen, 25-19
In het begin van de 3e set liep Pegasus even weg, maar FYSIO Eibergen stelde snel orde op zaken en liep uit naar 18-12. Het spel verslapte daarna waardoor Pegasus terug krabbelde naar 24-21. Coach Tim ten Pas vond het op deze stand zelfs even noodzakelijk om een time-out te nemen, maar toen was het ook gebeurd, winst met 25-21.
In de 4e set ging een rustig scoorend FYSIO Eibergen door, maar ook nu zakte de ploeg midden in de set even terug, geen pass, geen aanval. De draad werd weer opgepakt en de 4e set werd met 25-19 gewonnen. Uitslag 4-0 en dus 5 punten, waardoor de ploeg stevig op de 2e plaats staat.
Met het resultaat is Tim ten Pas tevreden. Wel is hij van mening dat het team moet leren bepaalde situaties in de wedstrijd te herkennen en dan het spel daarop aan te passen, anders wordt het te voorspelbaar. Ook het wegzakken in de set moet eruit, het niveau vasthouden en de tegenstander in de greep houden, dat is de opdracht.
A.s. zaterdag gaan de dames op reis naar Amsterdam, tegenstander is daar nummer 4 van de ranglijst, Armixtos. De wedstrijd begint om 17.00 uur en wordt gespeeld in een sporthal in De Pijp.

klik hier voor het originele artikel

Reageren?

Sport

Meer in Sport

Competitie indeling 2018/2019

berkellandjuli 14, 2018

Reactie Arno Knapen op de competitie indeling

berkellandjuli 13, 2018

DEO JO17 klust voor internationaal voetbaltoernooi

berkellandjuli 13, 2018

Voorlopige competitie indeling Reünie 1 en Vrouwen 1

berkellandjuli 13, 2018

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL